Restaurant West Terschelling

Eten op Terschelling kan uitstekend in Eetcafé Storm. Misschien wel het mooiste restaurant van West Terschelling. Ons restaurant Eetcafé Storm is gevestigd in het grootste dorp van het eiland, West Terschelling. Door de eilanders wordt West Terschelling vaak aangeduid als ‘West’. Aan onze inrichting valt ook op dat wij een echte ‘West-Terschellings’ restaurant zijn. De Terschellinger maritieme geschiedenis is hierop terug te zien. Daarnaast vind je ook heerlijke visgerechten terug op onze menukaart. Dat maakt Eetcafé Storm een prima optie om te gaan eten op Terschelling.

De oorsprong van ons restaurant in West-Terschelling

Aan de wand in ons restaurant in West Terschelling tref je vele oude foto’s aan. Deze verwijzen naar de rijke geschiedenis van het eiland Terschelling. Naast de vele toeristische plekjes en restaurants op Terschelling heeft dit eiland dus nog veel meer te bieden. Waar tegenwoordig het toerisme de belangrijkste inkomstenbron van Terschelling is, was dit vroeg de maritieme handel. Naast deze handel werkte de meeste mensen in West-Terschelling in de visserij. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook ten opzichte van een restaurant uit Hoorn of een restaurant uit Midsland. Gezien onze geschiedenis als restaurant uit West-Terschelling hebben wij net wat meer kennis over vis. Naast vis hebben wij natuurlijk nog veel meer lekkers op de kaart staan.

Lunchen Terschelling, juist in West-Terschelling

Eetcafé Storm biedt vele mogelijkheden voor een lekkere lunch bij een restaurant West Terschelling. Zoals gezegd bevinden er zich tal van restaurants op Terschelling. Doordat er veel toeristen op dit eiland komen ligt de kwaliteit van vrijwel alle restaurants vrij hoog. Lekker uit eten op Terschelling kan dus zeker! Heb je tussen de middag zin in een lekkere tosti of uitsmijter? Lunchen op Terschelling kan prima bij Eetcafé Storm. Als restaurant in West Terschelling zien wij je graag tegemoet.

Goede restaurants in West Terschelling

Zoals gezegd is West Terschelling het grootste dorp van het eiland. Het is dus lastig om een keuze te maken tussen één restaurant uit West Terschelling. Wij adviseren altijd om vanaf de vuurtoren richting de haven te lopen of andersom. Hier zijn namelijk de meeste restaurants van West Terschelling gevestigd. Zo kom je bijna altijd wel een geschikte locatie tegen waar je lekker uit eten kan gaan op Terschelling. Het is natuurlijk dan ook geen toeval dat Eetcafé Strom ook gevestigd is langs deze route.