Links

Restaurant De WigWam

Restaurant De Wigwam is een gezellig restaurant in het centrum van West-Terschelling. Geen gedoe en heerlijk eten. Kinderen zijn van harte welkom en grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem. Op onze kaart vindt u de heerlijkste vlees en visgerechten. Allemaal geserveerd met warme groente, salade en een aardappel garnituur.

Bezoek de website van Restaurant WigWam op Terschelling

WadEvents Terschelling

Eetcafe Storm Terschelling werkt veel samen met WadEvents Terschelling. Deze partij is een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events op Terschelling. Wilt u een leuk bedrijfsuitje op Terschelling organiseren? Neem dan eens contact op met WadEvents Terschelling. Bij hen vindt u bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten.

Tijdens uw bedrijfuitje met daarin typische Terschellinger aspecten kunt u ons prachtige eiland ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, of diverse workshops.

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk bedrijfsuitje op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Maak eens kennis met WadEvents Terschelling!

Vissen op Terschelling

De complete website over vissen op Terschelling. Het laatste visnieuws, visarrangementen en verhuur van vismateriaal! Bezoek de website van Vissen op Terschelling.