Restaurant Midsland

Restaurants op Terschelling – Restaurant Midsland

Bij een bezoek aan ons eiland ben je vaak ook op zoek naar een lekker restaurant op Terschelling. In elk dorp op het eiland zijn goede restaurants aanwezig. Of je nu voor een restaurant Midsland, Hoorn of West kiest. De kans is groot dat je heerlijk uit eten gaat. Op Terschelling is het dan ook culinair genieten!

Eten op Terschelling – Restaurant Midsland of elders op het eiland

Dankzij de vele toeristen ligt het niveau van restaurants op Terschelling vrij hoog. Vroeger was het eiland opgesplitst in Oost en West. Dit merk je nog steeds in het verschil in de restaurants. In een restaurant Midsland (Oost) kan je bijvoorbeeld heerlijk vlees eten terwijl bij een restaurant in West-Terschelling je weer beter terecht kan voor de vis. Dit heeft alles te maken de geschiedenis. West-Terschelling focuste zich vroeger meer op de visserij terwijl Oost-Terschelling meer van de landbouw was. Hoe dan ook kan je heerlijk uit eten in zowel een restaurant Midsland of in West.

Eetcafé Storm – Restaurant Midsland – West Terschelling – Hoorn

Eetcafé Storm is één van de populairste restaurants in Midsland en West. Mede dankzij haar knusse inrichting kan je hier lekker intiem uit eten op Terschelling. Het restaurant/eetcafé beschikt over een uitgebreide kaart welke varieert van vlees tot vis. Waar het restaurant niet in Midsland maar in West gevestigd is, zijn ze gespecialiseerd in vis. De ‘Drieluik van Vis’ is om die reden een absolute aanrader.

Goede restaurants Terschelling

Of je nou gaat voor een restaurant Midsland, Hoorn of West. Zoals gezegd zijn er heel veel opties voor lekker uit eten op Terschelling. In alle dorpjes bevinden zich gezellige horeca straatjes met vele goede restaurants, kroegjes en terrassen. Bij je bezoek aan Terschelling heb je ook echt het vakantiegevoel. Vooral in de zomer is het hier echt genieten.