Restaurant Hoorn Terschelling

Terschelling beschikt over een groot aantal goede restaurants waar je lekker kan eten. Terschelling staat daarom culinair ook best hoog aangeschreven. Zo bevinden er zich goede restaurants in Hoorn, Midsland en West. In het Oosten van het eiland is vlees de specialiteit. Voor lekkere visgerechten kan je het best uit eten gaan in Terschelling west.

Waarom kiezen voor Eetcafé/restaurant Storm?

Wat heeft Eetcafé Storm nou extra te bieden ten opzichte van bijvoorbeeld een restaurant Hoorn. Eetcafé Storm ligt langs één van de gezelligste straten van West-Terschelling. De straat van de vuurtoren de ‘Barbaris’ naar de haven beschikt over vele leuke eettentjes en gezellige terrasjes. Plof gerust neer bij het terras van Eetcafé Storm en geniet van een heerlijk hapje of drankje.

Lunchen Terschelling

Tijdens één van je wandel- of fietstochten ben je onderweg altijd op zoek naar een plaats om te lunchen. Ben je in de buurt van Hoorn, dan kies je natuurlijk een restaurant Hoorn. Mocht je nu in de buurt van West (West-Terschelling in de volksmond) zijn. Ga dan lekker uit eten bij Eetcafé Storm. Hier kan je genieten van heerlijke tosti’s of een rundercarpaccio.

Eten op Terschelling

Lekker eten op Terschelling kan in vele soorten en maten. Een restaurant in Hoorn heeft bijvoorbeeld weer een hele andere menukaart dan een restaurant in een ander dorp. Desalniettemin staan vrijwel alle restaurants hier garant voor lekker eten op Terschelling. Om die reden kan je bij elk restaurant op Terschelling met een gerust hart aanschuiven voor een heerlijke maaltijd.